Pradžia » Naujausios » Politika » Kretingos rajono politikoje – to dar nebuvo!
Politika

Kretingos rajono politikoje – to dar nebuvo!

Daugybę metų besitęsiantys įvairūs statybos darbai, ilgas strateginės reikšmės projektų vykdymas, korupcinės apraiškos, nuolatiniai politinių jėgų pykčiai ir naujų projektų stygius. Šios ir begalė kitų problemų yra žinomos daugeliui Kretingos rajono gyventojų.

Todėl situacija, esančia rajono savivaldybėje, nusivylęs Kretingos jaunimas nusprendė imtis iniciatyvos ir įsteigė savo nepartinį politinį judėjimą ,,Už šviesią Kretingą”. Komitete nėra nei vieno politiko, o jo branduoliu tapo eiliniai žmonės, kurie yra pasirengę ginti gyventojų interesus!

Kaip teigia, šio naujo politinio judėjimo atstovai, jų tikslas siekti, jog Kretingos rajonas taptų moderniu, versliu, kurortiniu rajonu, kuriame būtų gerą augti vaikams, iš didmiesčių grįžti jauniems specialistams, saugiai ir patogiai įsikurti šeimoms bei oriai gyventi senjorams.

Politinio komiteto ,,Už šviesią Kretingą” komanda ką tik su Kretingos rajono visuomene atšventė Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, pagerbdami tuos, kurie kovojo dėl Lietuvos ir jos laisvės. Pasinaudokime jų iškovota teise – dalyvaukime kovo 5-ąją vyksiančiuose savivaldos ir tiesioginiuose mero rinkimuose!

Politinė reklama bus apmokėta iš Politinio komiteto „Už šviesią Kretingą” rinkimų kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 000025

Dalintis:

Panašūs straipsniai

Palikite komentarą