Pradžia » Naujausios » Politika » Egidijus VISKONTAS: “Socialdemokratų programoje – Kretingos rajono gyventojų idėjos”
Politika

Egidijus VISKONTAS: “Socialdemokratų programoje – Kretingos rajono gyventojų idėjos”

Kretingos socialdemokratai šiuose rinkimuose pristato programą, kurią kuria ne tik partijos nariai, bet ir rajono gyventojai. Visai neseniai kretingiškiai pradėjo naudotis idėjų dėžute (adresas Vilniaus g. 1, Kretinga), bet idėjos buvo renkamos jau ne vieną mėnesį susitinkant su rajono gyventojais. Socialdemokratų programa yra bendras partijos bičiulių bei iniciatyvių gyventojų kūrinys, kuris dar labiau priartina savivaldą prie čia gyvenančio žmogaus.

Išgirdome ne vieną norą, pastebėjimą ar pageidavimą: nuo maudyklos įrengimo bei stotelės sutvarkymo Salantuose iki vandens ir nuotekų įvedimo Klibiuose, nuo taip reikalingo pėsčiųjų tako Raguviškiuose, iki aplinkelio ties Rubulių sodais ar apšvietimu Žibininkuose. Rajono gyventojai dar gali dalintis savo idėjomis, o socialdemokratai ieškos galimybių tai įgyvendinti.

Egidijus Viskontas
Egidijus Viskontas

Norėdami parodyti, kad mūsų kėtinimai rimti, atrinktas idėjas pristatysime mūsų rajono bendruomenei spaudoje, socialiniuose tikluose ir naujoje interneto svetainėje www.EgidijusVISKONTAS.lt.

Esame socialdemokratai, o mūsų pareiga gerbti, girdėti ir ginti. Kiekvieną.

Bendruomenei pristatomas objektas: Daugiaaukštė automobilių stovėjimo aikštelė Savanorių g.

Kas autoriai? – Miško g., Savanorių g. gyventojai bei čia veikiančių verslų ir valstybinių institucijų darbuotojai.

Kodėl Savanorių g.? Pastatyti automobilį šioje miesto vietoje yra galvos skausmas ne tik gyventojams, bet ir aplinkinių įstaigų ar įmonių darbuotojams bei klientams. Jau visai netrukus duris atvers Sporto kompleksas, kurio lankytojai, tikėtina, automobilius paliks prie šalia esančių daugiabučių.

Kam bus naudinga? Jau dabar matome vakarais užpildytą komplekso aikštelę, todėl Daugiaaukštė automobilių stovėjimo aikštelė savivaldybės nenaudojamame sklype (už metalinio turgelio) yra puiki išeitis patenkinti tiek Miško g. ir Savanorių g. gyventojų, tiek ir Sporto komplekso lankytojų poreikius.

Kada bus įgyvendinta? Daugiaaukštė automobilių stovėjimo aikštelė yra socialdemokratų programoje, todėl savo balsą atidavę už socialdemokratų kandidatą mero rinkimuose ir jų sąrašą – šiuo objektu džiaugsitės naujos kadencijos metu.

Kaip tai atrodys? Turime naujosios Daugiaaukštės automobilių stovėjimo aikštelės projektinį pasiūlymą, kuriuo dalinamės su Jumis.

Politinė reklama bus apmokėta iš Lietuvos socialdemokratų partijos Kretingos skyriaus rinkimų kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 000028

Dalintis:

Panašūs straipsniai

Palikite komentarą